Administratief Medewerker

Vind jij het leuk om een belangrijke en ondersteunende rol binnen een snel groeiend bedrijf te hebben? Heb je ervaring met het verwerken van financiële gegevens en ben je accuraat? Benieuwd naar de werkzaamheden?
What are you waiting for?! Join our team!

Wat ga je doen?
Als parttime administratief medewerker zorg jij ervoor dat facturen op tijd worden voldaan door klanten en ben je verantwoordelijk voor het inboeken van zowel inkoop- als verkoopfacturen. De facturen die je ontvangt controleer je zodat je die kan inboeken. Vergeet je collega van de afdeling de benodigde gegevens te vermelden? Dat pak jij gelijk op! Je hebt schriftelijk als telefonisch contact. Daarnaast is het een groot pluspunt als je zonder problemen kan werken met Office, Visma eAccounting en Lightspeed eCom.

Wat verwachten wij van jou:
– MBO werk- en denkniveau;
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Je bent handig met computersystemen;
– Je bent accuraat, flexibel, stressbestendig en je staat stevig in je schoenen.

Wij bieden:
Je komt te werken in een klein dynamisch team waarbinnen een prettige en collegiale werksfeer heerst met korte lijnen. Een afwisselende functie, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en waar je het verschil kan maken met een jong en enthousiast team. Prima arbeidsvoorwaarden, een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden.

Herken jij jezelf in bovenstaande en hebben we je interesse gewekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail je CV en motivatie naar lennart.dorsman@ldcables.com